Favorieten
Vergelijk
 

ONTDEK DE VELE VOORDELEN VAN DE AANKOOP VAN EEN MINI GECERTIFIEERDE TWEEDEHANDSWAGEN.

MINI USED CAR NEXT, GECERTIFIEERDE TWEEDEHANDSWAGENS.

Een wagen die u kunt vertrouwen: elke MINI Used Car Next tweedehandswagen geniet automatisch van een uitstekende garantie van twee jaar, onbeperkt in kilometers. Uw wagen is dus gedekt door een uitgebreide garantie gedurende 24 maanden op alle mechanische/elektronische onderdelen en voor de werkuren van de inbegrepen reparaties , waar u ook bent in de Europese Unie, ongeacht de hoeveelheid gereden kilometers.

* De MINI Used Car Next Warranty dekt alle defecten aan mechanische of elektronische onderdelen + de werkuren die gepaard gaan met de vervanging, tenzij ze specifiek worden vermeld in het gedeelte "Uitzonderingen" van de MINI Used Car Next Warranty.

Een MINI die wordt aangeboden onder het label MINI Used Car Next is onderworpen aan uitgebreide en strenge mechanische en esthetische controles om u een ongeëvenaarde kwaliteit te bieden. Elke MINI Used Car Next wordt optisch klaargemaakt in overeenstemming met zijn leeftijd en kilometerstand. Zijn volledige historiek is gecontroleerd en gegarandeerd. Slechts 1 ding kan u dus verrassen: het bijzondere rijplezier dat hij u geeft!

Geniet mee van de ervaring en expertise van BMW alsook de aantrekkelijke en op maat gemaakte financieringsformules bij aankoop van een BMW Premium Selection wagen. BMW Financial Services biedt u de mogelijkheid om uw wagen op afbetaling te kopen. U kunt ook kiezen voor een leasingformule met aangepaste tarieven op basis van looptijd of kilometerstand. Uw erkende BMW Premium Selection-dealer helpt u graag verder.

Let op: geld lenen kost ook geld.

Uw mobiliteit is onder alle omstandigheden verzekerd. Alle MINI's die worden aangeboden onder het MINI Used Car Next label profiteren van bijstand gedurende 24 maanden, onbeperkte in kilometers inclusief: pech/slepen zonder kilometeraftrek, verblijfskosten, kosten die gepaard gaan met het verder zetten van uw reis en kosten voor de repatriëring van uw wagen. U bent er dus zeker van dat u 365 dagen per jaar, 24 uur per dag en overal in de Europese Unie zult bijgestaan worden. In het geval dat u wagen geïmmobiliseerd is, is alles gepland zodat u mobiel blijft en zelfs uw reis kunt voortzetten.

Elke MINI Used Car Next wagen heeft zijn eigen verhaal. En niemand kent dit verhaal beter dan uw MINI-dealer. Of het nu gaat over het aantal kilometers of de leeftijd van de wagen, alles is geweten, gecontroleerd en beschikbaar voor u. Ook kunt u er zeker van zijn dat uw MINI Used Car Next wagen altijd volgens de MINI-normen is onderhouden.

U kan de reputatie van onze MINI Used Car Next wagens niet beter uittesten dan door zelf is achter het stuur te zitten. Een testrit met een van onze wagens zal genoeg zijn om u ervan te overtuigen dat u de juiste keuze hebt gemaakt.

Wanneer u een MINI Used Car Next wagen koopt, krijgt u ook onmiddellijk een markt compatibel overnamebod voor uw oude wagen.

Op het moment van aflevering is uw MINI Used Car Next wagen gedurende minimaal de komende zes maanden of 10.000 kilometer vrijgesteld van onderhoud.